Lainaa työttömälle

Pikavipit | Asuntolainat | Rahaa osakemarkkinoilta

Kun sinulla ei ole työtä, se voi olla vaikea saada lainaa. On kuitenkin olemassa monia vaihtoehtoja saada rahaa sinun täytyy pitää pää vedenpinnan yläpuolella, vaikka näissä olosuhteissa.

Valittavissa olevat optiot

1) Kysy perheen tai ystävien kanssa, jotka luottavat sinulle lainaa kunnes saat uuden työn. Tarjous tehdä kirjallista sopimusta yksityiskohtaisesti miten paljon he lainasi ja miten aiot maksaa lainan. Näytä heille tahtoa ja sitoutumista maksaa kun saat työtä. Jos olet onnekas, pitää sana, älä hilseilevä ja tee siitä ensisijaisesti maksamaan että lainan luvattu.

2) Vieraile pelinappula liikkeen lähistöltä lainaa. Sotilas kauppa on toimipaikka, joka lainaa rahaa henkilökohtaiset tavarat ja käytännössä mitään muuta arvoa, kuten koruja, tietokoneita, televisioita ja tiettyjä vaatetuotteille. Kun pelinappula kohteen, sinulle annetaan tietty päivämäärä, jossa sinun täytyy palata tallentaa maksaa lainan tai pidentää laina. Nämä sotilas lainat ovat rahoituskulut, jotka joudut maksamaan aikana sovitun takaisinmaksuaika voit saada pantannut kohteen takaisin.

3) Hakea ole luotto, palkkapäivä laina. Palkkapäivä laina tai käteisennakkoa, on räätälöity niille, jotka ovat huono tai vähän luottoa. Voit käyttää työttömyysetuuksia, vammaisuuteen, sosiaaliturvaan tai elatusmaksuja tulona vaatimus saada lainaa. Näitä pidetään säännöllisesti kuukausittain tulot ja voi tukea hakemuksen lainaa. Ei ole luotto tekee juoksun haettaessa tällaista lainaa.

4) Lähestymistapa hyväntekeväisyysjärjestö, kuten kirkon lainan. Tutustu näitä organisaatioita kodin alueella. Jotkut hyväntekeväisyysjärjestöt saat stipendin huoltomenetelmiksi toiset kattamaan apuohjelmia. Toiset saattavat pystyä auttamaan sinua työnhakuun. Tsekkaa - saatat olla hämmästynyt erilaisia ​​palveluja he tarjoavat. Joissakin seurakunnissa voi kuitenkin vaatia sinua olla aktiivinen jäsen saada lainaa.

5) tarjoavat muoto vakuuksia vastineeksi lainan. Auto otsikko varmasti parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa. Tämänkaltainen turvallisuus tulee käytetään varmuuskopioida laina, jos laiminlyönnin sitä. Muista, että jos et voi maksaa lainaa takaisin, lainanantajan takavarikoida vakuuksia ja myydä sen saadakseen takaisin rahansa.

6) yrittää saada vakuutena lainan kanssa yhteistyössä allekirjoittaja. Jos päätät mennä suojattuina ja sinulla ei ole työtä, sinun on pantata vakuuksia arvo lainan haettu. Yhteistyöhön allekirjoittaja seisoo sijasta työtä, ja hän / hän on mukava maksujen suorittamisesta puolestasi, kunnes aika saat työpaikan.

Riippumatta vaihtoehto valitaan, samaa mieltä luotonantajan vaatima aika maksaa lainan. Jos ostoksia verkossa luotollinen, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, kun olet työtön ja kamppailee taloudellisesti on laskevan identiteettivarkauden tai ajautuisivat huijaus. Joten ole varovainen, valintoja on monia ja kaikki mitä tarvitset on ottaa aikaa löytää oikea laina, joka sopii tilanteeseen.